Stimati clienti

Ca urmare a problemelor intampinate de catre noi in colaborarea cu GameCP, suntem nevoiti sa mutam serverele tuturor clientilor pe o noua platforma.
Am incercat sa amanam cat de mult posibil aceasta mutare, straduindu-ne sa ajugem la o solutie comuna cu GameCP, dar din moment ce acestia nu se mai ocupa de clienti si nu raspund la mail-uri, am decis de comun acord sa renuntam la colaborarea cu ei pe o perioada nedeterminata.

Ce alternativa vom folosi?

Din motivul bugetului destul de redus si faptul ca suntem un proiect care incearca sa reduca cat de mult se poate costurile fara sa afectam securitatea, am decis sa folosim Open Game Panel
Acesta ofera toate avantajele Gamecp, fiind totodata o platforma open-source, insa pentru a ne asigura de suportul garantat am contribuit si cu o donatie developerilor pentru a ne asigura ca nu vor exista probleme.

Ce avantaje are noul panel?

Pe langa beneficiile standard pe care platforma GameCP le avea, OGP mai beneficiaza de urmatoarele:

  • TS3 Control panel (permite utilizatorilor control total asupra serverelor + back-up uri)
  • Securitate anti-suprascriere fisiere (o protectie ce a trebuit implementata de noi manual in gamecp)
  • Fast download-url automat (dupa instalare se va actualiza automat fara interventia utilizatorului)
  • Posibilitatea noastra de a adauga diferite addons-uri default (Zombie/jb/respawn -> Se lucreaza)

Va fii serverul meu afectat?

Din pacate 10% din serverele utilizatorilor vor avea ip-urile schimbate datorita faptului ca noul panel avea nevoie de un dedicat nou, astfel am fost nevoiti sa renuntam la clasa veche de ip-uri din moment ce nu o puteam transfera si folosii pe noul gamepanel.

Toti utilizatorii care vor avea ip-ul schimbat vor beneficia de backup gratuit instalat si configurat de catre noi pentru a nu simti nici un efect secundar/eroare a serverului. 

Cum va decurge mutarea?

Mutarea incepe astazi in data de 18.01.2021 si se estimeaza a fi terminata pe data de 23.01.2021

Recomandam tuturor utilizatorilor sa isi faca un backup de siguranta fiindca toate backup-urile vor fii transferate pe noile servere automat si s-ar putea ca unele fisiere sa se corupa.

Va multumimMonday, January 18, 2021

« Indietro