De foarte mult timp nu am mai făcut un update la protecţia şi la kit-ul (hldsjocului Counter Strike 1.6 , chiar dacă foarte mulţi clienti ne-au spus mereu să facem acest lucru... în final am reuşit să terminăm acest update care a fost testat de câteva săptămâni. Astfel am instalat ultima versiune de HLDS valabilă care rezolvă toate exploit-urile apărute în acest an şi cei anteriori dar şi foarte multe bug-uri. Împreună a fost realizat şi ultima versiune de DPROTO care vine cu cea mai bună protecţie împotriva exploit-urile care au apărut în ultimele luni. Echipa noastră a realizat şi o nouă versiune IceNode-Shield care rezolvă noile exploit-uri şi bug-uri care nu pot fi rezolvate de noul HLDS sau DPROTO.

Pe langa cest lucru am decis sa adoptam si noul engine (ReHLDScare din testele facute de noi, intr-adevar pare a fii promitator fiind rezistent la toate exploit-urile existente la momentul actual fara a avea nevoie de un plugin tip bug-fix

ATENTIE: Toti clientii care au in momentul actual servere hostate la noi au primit update-ul fortat la noua versiune de HLDS. Pentru a fii aplicat salvati-va un backup al addons-ului de pe server si apoi dat un reinstall.  De asemenea daca sunteti deja client si doriti sa treceti de pe  HLDS pe ReHLDS va rugam sa lasati un ticket in zona de clienti.

===========HLDS===========

Versiune HLDS: 7882
Versiune DPROTO: 0.9.582
Versiune METAMOD: 1.3.0

===========ReHLDS===========

Versiune ReHLDS7882
Versiune REUNION0.1.9.2
Versiune METAMOD1.3.0
Versiune IceNode-Shield1.5b

Ce conţin noile update-uri şi ce exploit-uri/bug-uri rezolvă?

 1. CFG Flood
 2. SpecBug
 3. AutoBuy
 4. CustomHPK
 5. Anti Name Flood
 6. BlockCMD
 7. Programel de tip Brute-Force
 8. FullUpdate Spam
 9. CSDeath
 10. Exploit Jo's si Jo's v2
 11. HLDS Fake Players
 12. CaseSensExt
 13. Raiz0 File Upload
 14. HLDS Flooder
 15. HLDS Spam Bot
 16. Spawn Malfunction
 17. UTF8 Exploit
 18. Exploit FragmBuf
 19. ColorChat Bug
 20. Generic Resources Exploit
 21. Radio Flood
 22. ScoreBoard Bug
 23. Admin Unload
 24. SV_CheckForDuplicateNames
 25. xFakePlayers V1.1 - V1.4

 26. Întrebări frecvente despre noul UPDATE

  (1)Sunt client de mai multe luni la dvs. îmi pot instala si eu noul UPDATE?

  Da acest lucru se poate foarte simplu , trebuie doar să vă salvaţi fisierele dorite (să faceţi un back-up) iar după să folosiţi funcţia (butonul) REINSTALL din GameCP !

  (2)Sunt client mai vechi dar nu vreau să pierd configuraţia actualădar vreau UPDATE, se poate?

  Nu se pot pastră fisierele actuale decât dacă faceţi dvs. un back-up (să salvaţi fisierele care vă trebuie deexemplumodels,maps,addons şi altele).

  (3)Nuîmi funcţioneazăaddons-ul (mod-ul) meu pe noua versiune, de ce? ce pot face?

  Noul HLDS nu suportă toate mod-urile (addons-urile) în general doar cele clasice,respawn,deathrun care nu au plugin-uri vechi. Addons-urile de ZOMBIE au foarte multe probleme pe acest HLDS deoarece au plugin-uri vechi care nu sunt updatate pentru noul HLDS. Ca sa vă meargă trebuie să reveniţi înapoi la versiunea veche.

  (4)Dacănuîmi merge addons-ul pe noua versiune pot treceînapoi la cea veche?

  Dacă addons-ul nu vă funcţioneaza pe noul HLDS puteţi să îl treceţi înapoi la HLDS vechi, dar trebuie să stiţi că în cauzul în care o sa fiţi flodaţi din cauza HLDS-ului nu va fi problema host-ului deoarece a
   fost alegerea dvs. Acestă schimbare se face deschizand un ticket in zona de clienti.
 27.  
 28. Mulţumim,
  Echipa IceNode


Tuesday, July 21, 2020

« Enrere