Mentenanta 30/08/2022

Buna ziua,In urma unor incidente ce implica riscuri de securitate suntem nevoiti sa instauram mentenanta infrastructurii pe serverele principale.Lucrarile asupra infrastructurii sunt de mare anvergura si vor implica inclusiv pierderea datelor/addon-urilor instalate pe server.Acest lucru a fost cauzat de o defectiune a ssd-ului din serverul ... بیشتر »

30th Aug 2022
Mutare servere de pe GameCP

Stimati clienti Ca urmare a problemelor intampinate de catre noi in colaborarea cu GameCP, suntem nevoiti sa mutam serverele tuturor clientilor pe o noua platforma.Am incercat sa amanam cat de mult posibil aceasta mutare, straduindu-ne sa ajugem la o solutie comuna cu GameCP, dar din moment ce acestia nu se mai ocupa de clienti si nu raspund la ... بیشتر »

18th Jan 2021
Mentenanta 11.12.2020

Astazi 11.12.2020 va avea loc schimbarea componente pe partea de stocare la datacenterul OVH.

Toti clientii care au serviciile hostate pe dedicatul respectiv vor avea un downtime decateva ore.

Termen estimativ de finalizare 14.00.

11th Dec 2020
UPGRADE VERSIUNE HLDS + DISPONIBILITATE VERSIUNE ReHLDS

De foarte mult timp nu am mai făcut un update la protecţia şi la kit-ul (hlds) jocului Counter Strike 1.6 , chiar dacă foarte mulţi clienti ne-au spus mereu să facem acest lucru... în final am reuşit să terminăm acest update care a fost testat de câteva săptămâni. Astfel am instalat ultima versiune de HLDS valabilă care ... بیشتر »

21st Jul 2020