Intrebari Frecvente

Intrebari adresate operatorilor de anumiti clienti.

Raspunsuri la intrebari frecvente

Nu gasesti raspuns la intrebarea ta? Contacteaza-ne si raspundem cu placere!

Despre Comenzi

Intrebari adresate de posibili clienti care doresc sa efectueze o comanda

Platile se efectueaza doar pe Live Chat sau prin Ticket in zona de clienti.

Proiectul nostru este infiintat pentru a oferii gazduire la preturi mici comunitatilor de inceput, momentan avem un numar mic (sub 100 clienti) iar portalul de plata automat ar necesita niste costuri externe constante pentru intretinere, pentru moment toate platile se vor face catre operatori.

IceNode.Ro nu returneaza fondurile achitate pentru activarea serviciilor. Banii se returneaza doar daca este o problema cauzata de noi si nu se remediaza in maximum 72H
Desigur. Luati legatura prin ticket sau folosind Live Chat cu un operator si acesta o sa va dea un IP al unui server unde puteti testa calitatea.
Nu. Serverele se activeaza in decursul 2H respectiv 24H daca nu exista IP-uri pe stoc.
- Paypal
- Skrill
- Revolut
- Bancar
- Cod Reincarcare (Telekom, Vodafone, Orange)
- SMS (Telekom, Vodafone, Orange, Digi Mobil)
Da. Avem pachete speciale pentru noile comunitati aparute, care contin servere diferite (ex: ts3, cs 1.6, samp, minecraft). Intreaba operatorii de "Community startup pack".
Da. La comanda efectuam instalari de GameCP si forum-uri. Vezi sectiunea servcii
Toate serviciile achizitionate de la noi includ suport gratuit prin tickete, exceptie fac planurile platinum care beneficiaza de support prin live chat.

Despre Servicii

Intrebari adresate de clienti familiarizati cu serviciile.

Proiectul IceNode.Ro este infiintat din Octombire 2018 sub numele Host.IceGame.Ro
Vechiul (sub)domeniu Host.IceGame.Ro a fost folosit inca de la deschiderea comunitatii IceGame pentru a ne gazduii propriile servicii, insa dupa ceva timp prietenii nostrii de pe alte comunitati au raspandit zvonuri, si am fost contactati de diverse persoane care ne-au intrebat daca oferim servicii de gazduire. Pe moment am alcatuit o lista cu preturi provizorie, insa am dorit sa ne mutam pe un domeniu dedicat pentru a inspira mai multa incredere, seriozitate si ca sa putem fii gasiti mai usor.
Noi nu convingem pe nimeni sa cumpere de la noi, nu suntem o afacere dedicata gazduirii, ci doar un proiect in continua dezvoltare, daca nu v-a satisfacut calitatea unui serviciu comandat de la noi, puteti oricand sa cumparati de unde doriti.
Serverele gazduite de noi sunt cumparate de obicei pe maxim 3 luni, dat fiind ca este un host de buget, cei ce comanda evident nu sunt plini de bani, iar dupa ceva timp renunta, prin urmare nu putem face o lista stabila cu serverele, dar puteti lua legatura cu un operator pe Live Chat iar acesta va poate lasa 1 ip pentru test.
IceNode.Ro are servere asigurate din 4 tari diferite (Franta, Italia, Germania, Romania)
Toate serviciile vin cu protectie DDoS din start oferita de OVH(pentru Franta, Germania, Italia) si Telesystem SRL(pentru Romania).
Nu, din pacate serverele oferite la cele mai mici preturi, beneficiaza doar de protectie layer3/layer4 de cea mai buna calitate insa nu beneficiaza de protectie layer7.
VPS-urile vor primii suspend instant daca vor detecta ca utilizati script-uri pentru DDoS, Brute Force, Injection si alte tool-uri tip mallware

Copyright © 2010 - 2024 - WHMCSThemes.com - All Rights Reserved.

Facebook Youtube Instagram