Politica de confidentialitate

Afla mai multe despre cum colectam si stocam datele personale

Cum folosim datele tale

Depunem eforturi pentru a proteja confidentialitatea si drepturile vizitatorilor si clientilor site-ului nostru, am stabilit o Politica de confidentialitate care explica ce informatii colectam si ce facem cu acestea.

Aceasta Politica de Confidentialitate reglementeaza modul in care colectam, stocam si folosim informatiile colectate de la utilizatorii acestei platforme.

Confidentialitate

Confidentialitatea utilizatorilor este foarte importanta pentru noi, de aceea ne-am angajat sa protejam cat de bine putem, informatiile pe care ni le incredinteaza utilizatorii.

Colectarea datelor

Colectam informatii personale de identificare de la utilizatori prin intermediul formularelor online pentru a comanda produse si servicii.

De asemenea, putem colecta informatii despre modul in care utilizatorii folosesc platforma noastra, de exemplu, urmarind numarul de vizualizari unice primite de paginile site-ului Web sau categoriile de utilizatori si demografia acestora. Folosim "cookie-uri" pentru a monitoriza modul in care utilizatorii folosesc platforma noastra dar si pentru a putea oferi utilizatorilor o experienta cat mai placuta alaturi de noi.

Folosirea datelor

Putem folosi informatiile personale colectate prin intermediul platformei noastre, pentru a contacta Utilizatorii cu privire la produsele si serviciile oferite de noi si partenerii nostri de incredere, dar si pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

In niciun caz baza de date a utilizatorilor nostri nu va fi vsnduts vreodats unei entitati in scopul comercializarii sau publicarii acesteia. Informatiile personale nu vor fi vandute sau transferate in alt mod partenerilor nostri fara acordul dvs. prealabil, cu exceptia faptului ca vom dezvalui informatiile pe care le colectam tertilor atunci cand, suntem obligati sa o facem in conformitate cu legile aplicabile.

Copyright © 2010 - 2024 - WHMCSThemes.com - All Rights Reserved.

Facebook Youtube Instagram