Acord SLA

Afla mai multe despre acordurile noastre de functionare

Importante acorduri de functionare

IceNode Romania ofera servicii de gazduire utilizatorilor la nivel international, si avem responsabilitatea de a proteja fiecare client si de a-i oferi cele mai bune servicii disponibile. Toti utilizatorii IceNode Romania se supun urmatoarelor conditii de furnizare a serviciului:

Politica de raspundere IceNode.Ro

Sunteti de acord sa folositi toate produsele si serviciile IceNode Romania pe propriul risc. In niciun caz IceNode Romania nu va fi responsabil pentru niciun prejudiciu sau pierdere de date sau alte daune comerciale, inclusiv, dar fara a se limita la daune speciale, accidentale, consecintiale sau de alta natura.

Clientul/Utilizatorul isi ia angajamentul sa apere, sa sustina, sa salveze si sa mentina IceNode.Ro neimplicat in toate cererile, obligatiile, pierderile, costurile si cererile, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatului impotriva IceNode.Ro, agenti sa, clienti sai angajati, care pot apaea sau rezulta din orice serviciu furnizat,efectuat sau acceptat sa fie efectuat sau orice produs vandut de catre client, agentii, angajatii sau lucratorii. Clientul/Utilizatorul este de acord sa apere, sa despagubeasca si sa mentina IceNode.Ro neimplicat in obligatiile care decurg din Orice vatamare a unei persoane sau bunuri cauzate de orice produse vandute sau distribuite in orice legatura cu platforma IceNode.Ro.

IceNode Romania isi rezerva dreptul de a interveni la oricare dintre serviciile gazduite pe serverele sale, in interesul clientilor/utilizatorilor sai. Orice material furnizat de catre client/utilizator care incalca sau se presupune ca a incalcat drepturile de proprietate ale unei terte parti sau care incalca drepturile de autor, orice produse defecte vandute clientului de pe serverul IceNode.Ro. IceNode.Ro va fi singurul judecator al ceea ce incalca aceasta politica.

Facturare

In acest moment facturam lunar, trimestrial, semestrial si anual, in functie de plan. Fondurile sunt nereturnabile.

Copyright © 2010 - 2024 - WHMCSThemes.com - All Rights Reserved.

Facebook Youtube Instagram