Termeni si conditii

Mai jos este prezentata politica noastra de termeni si conditii

In atentia utilizatorilor

IceNode Romania ofera servicii clientilor/utilizatorilor la nivel international si asigura protectia acestora si livrarea celor mai bune servicii disponibile. Toti clientii/utilizatorii platformei IceNode Romania sunt supusi urmatorilor termeni si conditii:

Conditii generale

1.1. IceNode.Ro este furnizor de servicii de gazduire jocuri/teamspeak3, design, promovare si tot ce poate fi numit generic "servicii de informatica si internet".
1.2. Achizitiile pe acest site se realizeaza prin parcurgerea pasilor indicati pentru fiecare produs. Finalizarea comenzii reprezinta punctul de pornire al relatiei contractuale.
1.3. Unele servicii pot fi testate inainte de efectuarea platii.
1.4. Clientii care folosesc serviciile comandate cu scopul de a trimite atacuri DDoS catre alte servere, vor primi SUSPEND fara drept de recuperare!
1.5. Orice injuriu, amenintare catre angajati, tentativa de publicitate la o alta firma duce la blocarea contului fara preaviz.
1.6. Orice afirmatie mincinoasa (calomnie, tentative de frauda, etc) este urmata de ducerea in instanta a personei respective.
1.7. Ne rezervam dreptul de a sterge ticketele absurde, de a nu raspunde la toate telefoanele, apelurile fiind necesare doar in cazurile urgente, prioritare fiind ticketele.
1.8. Ne rezervam dreptul de a cere despagubiri persoanelor care au tentative de atac(de orice tip) asupra serverelor IceNode.Ro.
1.9. Fara cuvantul cheie care l-ati ales la inceput nu puteti schimba parola sau adresa mail.
1.9.1. Nu se pot schimba produsele/serviciile achizitionate sau schimbarea acestora intre clienti (transfer de servicii, credit, etc)
1.10. Orice atac sau potential atac la adresa serverelor noastre sau la adresa serviciilor detinute de clienti reprezinta un pericol. Prin urmare vor fi raportati organului abilitat, urmand chemarea in instanta a persoanei/persoanelor implicate.

Activari servicii

2.1. IceNode.Ro isi rezerva dreptul de a refuza sau de a intarzia acele activari care contravin legislatiei in materie sau regulilor specifice fiecarui registrator in parte. Vom informa clientii asupra acestor intarzieri sau refuzuri de activare in maxim 24 de ore de la momentul normal al activarii.
2.2. Conturile de gazduire, se activeaza atunci cand contactati un operator.
2.3. Daca serverul dvs. nu s-a activat in maxim 24h, trebuie sa luati legatura cu noi dupa comanda prin: tichet, Live Chat.
2.4. IceNode.Ro poate refuza comenzi sau clienti pentru neplatile anterioare, folosire abuziva a serviciilor sau alte activitati care contravin legislatiei in domeniu.
2.5. Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii si de a mentine relatia cu un client existent. Vom refuza astfel o comanda in cazul in care exista motive pentru care nu va consideram eligibil pentru a face o comanda, incluzand dar fara a se limita la furnizarea unor date eronate sau incomplete in scopul procesarii unei comenzi, neefectuarea unei plati anterioare.
2.6. Data scadenta sau datele de expirare a unui serviciu reprezinta ziua pana la care plata trebuie efectuata astfel incat serviciul sa fie automat prelungit.
2.7. Ne rezervam dreptul de a suspenda/nu accepta clientii care detin platforme ce tin de partea hacking/furturi/materiale 18+.
2.7.1. Ne rezervam dreptul de a suspenda/nu accepta clientii care cumpara serverele pentru a le folosii pentru bindarea, redirectionarea jucatorilor catre platforme/alte servere.
2.8. IceNode.Ro isi rezerva dreptul sa suspende serviciile in data scadenta sau de expirare fara o notificare prealabila. Emiterea facturii cu 14 zile inainte de expirare reprezinta notificarea de expirare. Serviciile sunt suspendate automat in data expirarii la ora 20.00 ora Romaniei.
2.8.1 IceNode.Ro nu returneaza banii , odata activat serviciul banii nu se mai pot recupera. In caz de maxima urgenta si doar atunci cand suntem vinovati de inactivitatea serviciului banii sunt returnati in 40 de zile lucratoare.(din momentul depunerii reclamatiei).

Plata serviciilor

4.1. Plata serviciilor se face pe baza depunerii fondurilor in contul de client!
4.2. Nici un serviciu achizitionat nu cuprinde obligatia clientului de a continua colaborarea dupa expirarea perioadei platite. Clientul trebuie sa anunte luna de luna daca continua, pentru a i se incasa ulterior banii din contul acestuia, operatiunea realizandu-se doar cu acordul acestuia.
4.3. Se accepta coduri reincarcabile doar cu CREDIT, nu acceptam cu optiuni de minute sau internet.
4.4. Modalitatile de plata sunt: Paysafecard,sms(fee suportat de client)DIGI,TELEKOM,VODAFONE;ORANGE,Paypal(Send to friends).

Garantii de functionare

5.1. IceNode.Ro raspunde de functionarea in bune conditii a serviciilor si produselor oferite. Raspunderea pentru continutul site-urilor clientilor apartine exclusiv acestora.
5.2. Pentru server jocuri, teamspeak, sinusbot returnarea banilor nu se va procesa intrucat aceste servicii presupun eforturi si costuri de activare.
5.3. IceNode.Ro isi rezerva dreptul de a schimba preturile si continutul pachetelor de servicii oferite in functie de cerintele pietii si strategia de marketing aleasa. Serviciile deja platite se vor pastra.
5.4. IceNode.Ro asigura buna functionare a tuturor produselor, oferind si asistenta tehnica.

Actiuni ilicite

6.4. Pe serverele de Counter Strike 1.6 nu sunt acceptate scripturile de redirectare,bindare catre alte platforme sau un numar mai mare de 3 boti (exceptie podbot care este detectabil si admis de trackere) care pot duce la banarea ip-ului la serviciile de boost sau gametracker.
6.5. Pe serverele de (TeaSpeak) sunteti absolut raspunzatori daca primiti report de la cineva, nu suntem obligati sa va schimbam ip-ul, va sfatuim sa pastrati un numar mic de slot-uri sau sa cumparati varianta licentiata cu 32 slot-uri.
6.6. Toti detinatorii de servicii de gazduire cs 1.6/samp/teamspeak3 sunt in totalitate raspunzatori pentru ceea ce se intampla pe serverul/contul lor. Nu efectuati comenzi si activari de servicii ale caror continut nu il stapaniti indeajuns si al caror scut de securitate nu il puteti asigura.

Protectie Anti-DDoS

7.1. IceNode.Ro dispune de echipamente de protectie impotriva atacurilor de tip DDoS (Layer 1-4). Este bine cunoscut faptul ca orice atac DDoS nu poate fi inlaturat total ci doar depistat si filtrat cu ajutorul unor echipamente special configurate.
7.2. In momentul sesizarii unui atac de tip DDoS in retea echipamentele noastre vor declansa monitorizarea si filtrarea cererilor. Din cauza filtrarii si unele cereri valide vor fi anulate, fapt ce poate duce la incetinirea sau intreruperea pentru scurt timp a activitatii site-urilor locate pe serverul atacat.
7.3. Atacurile de tip DDoS se considera caz de forta majora. Intreruperile generate de asemenea incidente nu se includ in downtime si nu constituie motiv de incetare a contractului de prestari servicii gazduire.
7.4. IceNode.Ro se obliga sa asigure in toate locatiile protectia DDoS si sa depuna toate diligentele pentru a limita pe cat posibil efectele.

Alte conditii generale

8.1. Ne rezervam dreptul de a modifica "Termenii si conditiile" fara un anunt prealabil.
8.2. Pe parcusul aniilor pot aparea modificari/schimbari la clasa de IP deoarece IP-urile sunt platite anual, iar daca furnizorul de internet nu mai este multumit, ne poate elimina IP-urile si va trebui sa le schimbam. (aceste situatii sunt foarte rare sau niciodata)
8.3. Acceptarea termenilor si conditiilor acestui site, efectuarea platii precum si achizitia serviciilor de catre persoanele minore se face doar cu acordul parintilor. Astfel prin acceptarea acestor termeni, efectuarea platii si achizitia serviciilor de catre persoanele minore se confirma acordul parintilor.
8.4. Administratorii IceNode.Ro sunt Zanfir Stefan Alexandru si Sandu Daniel.
8.5. Continuarea inregistrarii reprezinta acceptul dvs pentru Termenii si Conditiile IceNode.Ro afisate mai sus.
8.6. NE REZERVAM DREPTUL DE A ALEGE CLIENTII SAU DE A RASPUNDE(SAU NU) LA TICHETE ANUMITOR PERSOANE. (din cauza a mai multor clienti cu media de varsta cuprinsa intre 12 si 14 ani, am adaugat si aceasta conditie)

Copyright © 2010 - 2024 - WHMCSThemes.com - All Rights Reserved.

Facebook Youtube Instagram